Wester-Amstel

Categorieën
News

Rust voor bruiden, bruidegommen en alle anderen…

Wester-Amstel is altijd een plek geweest waar bruidsparen graag gezien worden. Om te trouwen, te feesten en om foto’s te maken. We begrijpen dat goed. Onze buitenplaats is een prachtige plek voor dé grote dag en een eeuwige herinnering daaraan.

 

Dus ja, we zijn gewend om de nodige bruiden en bruidegoms rond te zien lopen op ons terrein. Maar afgelopen lente, moeten we toegeven, liep het een beetje uit de hand. We weten niet zeker wie onze naam heeft rondgefluisterd. Maar we gingen plotseling”viral” in het trouwcircuit.

Foto E.Tervoort: Dit bruidspaar kwam op afspraak

Waren we gewend aan  één of twee bruidsparen per week, plots werden we verrast met meerdere bruidsparen per dag! Sommigen arriveerden tegelijkerijd. En anderen kwamen compleet met toeterende trouwstoet.

 

Het werd een beetje te veel van het goede voor onze vredige buitenplaats. We moesten actie ondernemen om de rust voor onze bezoekers, gebruikers en buren te bewaren.

 

Daarom moeten tegenwoordig bruidsparen  vooraf toestemming vragen voor een fotoshoot en een kleine vergoeding betalen. Die komt weer ten goede aan het onderhoud van onze tuinen en park.

 

Met deze maatregel is het aantal bezoekende bruidsparen weer in balans gebracht. En bieden we rust aan ál onze bezoekers.

Door: Taylor Blades