Wester-Amstel

Vragen

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan. Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt.

Wester-Amstel ligt in de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. Wij volgen de richtlijnen voor deze veiligheidsregio nauwgezet. Wij raden u aan om deze richtlijnen te raadplegen, alvorens een besluit te nemen over een bezoek aan Wester-Amstel.  U vind deze richtlijnen hier: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/coronavirus/

De toegang tot het park is vrij. Uw vrijjwillige bijdrage van 5 euro wordt echter zeer gewaardeerd. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de instandhouding en openstelling. Het makkelijkst is om uw bijdrage online over te maken. Dit kan desgewenst anoniem. Wanneer het achterhuis geopend is voor een expositie, kunt u contant geld doneren in de hier aanwezige donatiebox.

Wester-Amstel is altijd mooi. Dus probeer een bezoek in elk seizoen en ontdek welk jaargetijde u het fijnst vindt. 

 Echt, we houden van dieren, maar laat ze thuis. 

Sorry, geen barbeques, maar neem gerust een lunch mee en geniet van ons arcadische paradijs. 

Natuurlijk! Er staan twee picknicktafels op  de boomgaard en één bij de vijver. Neemt u uw eigen afval mee? En onthoud: een eigen barbeque of kookgerei en alcohol zijn niet toegestaan. 

De beste (en mooiste) manier om ons te bereiken is met de fiets. Eenmaal binnen kunt u hem rechts naast de poort stallen. Fietsen in het park hindert andere bezoekers en beschadigt onze paden. Vandaar dat we dat niet willen.

Een financiele bijdrage voor de instandhouding en openstelling is zeer welkom! U kunt online doneren of tijdens een bezoek. Bij voorbaat dank! 

Bent u in vrijwilligerswerk geïnteresseerd? Af en toe komen er plekken vrij in onze park & tuingroep. Ook op andere plekken hebben we van tijd tot tijd graag extra hulp...

Hier vind u websites met meer informatie over Wester-Amstel, het omliggende Amstelland en andere buitenplaatsen.