Wester-Amstel

Vrienden

Help ons en wordt Vriend of Vriendin van Wester-Amstel

Meer dan driehonderd vrienden helpen Wester-Amstel met financiële bijdrages en vrijwilligerswerk.  Zij komen  uit het Amstelland, Amsterdam en van ver daarbuiten. Zij zijn aangesloten bij  onze goede doelen stichting Vrienden van Wester-Amstel.  Dankzij onze vrienden is Wester-Amstel open en toegankelijk voor ú.

 

Zo zorgen de Vrienden van Wester-Amstel voor de openstelling van het park, publieksinformatie, het kleinschalige onderhoud van park en tuinen,  en voor de organisatie van de jaarlijkse evenementen, waaronder plantenbeurs,  Amstellanddag en Open Monumentendag.

 

Als Vriend ontvangt u ons digitale bulletin ‘De Buitenplaats’,  uitnodigingen voor speciale ‘vriendenbijeenkomsten en staat u vooraan in de rij bij de verdeling van Wester-Amstel produkten.

 

De minimum bijdrage voor vrienden is 12,50 euro. De meeste vrienden doneren tussen de 15 en de 25 euro per jaar. Vanzelfsprekend verwelkomen we u graag als vriend of vriendin! U kunt zich direct aanmelden door het invullen van bijgaand  formulier.

Gezellige drukte tijdens Amstellanddag 2019