Wester-Amstel

Oogst

Oogst

Het park en de tuinen leveren door het jaar heen een waaier aan produkten op. Verse groentes in alle soorten en maten, keuken-, medicinale- en verfkruiden, hard- en zacht  fruit en hout voor de open haard. Alles op ouderwetse wijze geteeld, zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.

 

Een deel van deze produkten is bestemd voor onze vrijwilligers, als dank voor hun inzet. Een ander deel wordt direct verkocht of door onze vrijwilligers verwerkt tot exclusieve  Wester-Amstel produkten, waaronder jams, chutneys, theeën, likeuren, pot-pourries, zeepjes, en schoonheidsmiddelen.Deze prachtige kadootjes worden verkocht tijdens evenementen, voor speciale gelegenheden en op aanvraag. Zolang de voorraad strekt!

 

Bent u ook geinteresseerd in een bijzonder Wester-Amstel produkt? Houdt onze evenementenkalender in de gaten of stuur een mail naar info@wester-amstel.nl.

Wester-Amstel vegetable and flower seed packets, sitting on a table in rows

Lente is er eindelijk en dat betekent dat het tijd is om lekker te gaan tuinieren!

 

Een selectie van Wester-Amstel zaden zijn te koop bij de ingang van de tuin op dinsdagen en donderdagen van 10:00 tot 14:00.

 

Wij hopen ook planten en andere Wester-Amstel producten in de komende weken te verkopen… Hou dus onze sociale media in de gaten!

 

Groente- en bloemzaden zijn onder meer: Venkel, Snijboon, Wijnruit, Rode Basilicum, Verfbrem, Scharnierbloem, Vingerhoedskruid, Juffertje in’t Groen, Tabaksplant, Zegekruid, Gewone Agrimonie, Bekermalva, Groot Kaasjeskruid, Wede, Ridderspoor, Afrikaantje, Klaproos, Ruezen Klaproos, Rudbeckia, Dropplant