Wester-Amstel

Plan Uw Bezoek

Plan uw bezoek

Covid 19

We vragen u om u bij uw bezoek te houden aan de door de overheid voorgeschreven Covid-richtlijnen. U vindt het laatste nieuws over de voor Wester-Amstel relevante Covid-maatregelen op https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/veiligheidsregio/VR13/maatregelen

Is Wester-Amstel open?

Check onze openingstijden op deze site en onze laatste berichten op onze Facebook pagina ‘wester-amstel’.

Een enkele keer per jaar is ons park op de aangegeven openingstijden tóch gesloten. Dit kan zijn vanwege werkzaamheden, besloten evenementen in het park, of evenementen op de Amsteldijk (Marathon van Amsterdam, Head-of-the-river etc). Ook bij storm- of ander slecht weer zijn wij gesloten. Voorziene sluitingen kondigen wij altijd aan op onze facebook-pagina ‘Wester-Amstel’. Checkt u deze  én het weerbericht als u niet voor verrassingen wilt komen te staan.

 

Wat te doen als u op Wester-Amstel aankomt?

Ten eerste: neem de omgeving in u op. Ziet u de Amstel, die rustig (iets boven uw voeten) langs stroomt? Hoort u de wind in de bomen boven uw hoofd? Ruikt u de bloemen? Het gras? De bladeren?

Er is geen goede of foute manier om van Wester-Amstel te genieten, wel hebben we een aanbevolen wandelroute. Daarvoor volgt u de nummers op de kaart van onze audiotour. Zó ziet u het huis, park en tuinen op hun best! Luistert u tijdens het wandelen naar de verhalen, dan duurt uw tour ongeveer een uur.

Nog een paar punten…


DOWNLOAD ONZE AUDIO-TOUR HIER
Kan ik eten en drinken meebrengen?

Ja, dat kan. Er staan comfortabele picknicktafels op de boomgaard en bij de vijver.

Volgt u hierbij de volgende richtlijnen:

  • Geen barbeques of ander kookgerei
  • Geen alcohol
  • De vogels hoeven niet te worden gevoerd (vooral niet onze obese bosuil)
  • Laat alles weer schoon achter


53-august-2016_orig

Tips om nóg meer te genieten:

  • Neem uw camera mee
  • Draag comfortabele schoenen, u loopt merendeels op onverharde paden
  • U kunt onze audio tour het best downloaden voordat u van huis gaat. Voor het downloaden op locatie heeft u een data abonnement nodig, er is geen wifi op de buitenplaats.
  • Laat uw hond thuis