Agenda

Agenda

COVID-19 UPDATE

Om de veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers te waarborgen en om te voldoen aan COVID-19-beperkingen die door de landelijke en gemeentelijke overheden zijn ingesteld, worden alle evenementen in Wester-Amstel voorlopig uitgesteld.

 

Wester-Amstel zelf blijft open voor het publiek, dus u kunt nog steeds genieten van onze tuinen en park. We vragen u wel om u te houden aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen voor het vermijden van ongewenst contact.

 

Voor het meest up-to-date nieuws over Wester-Amstel (inclusief nieuwe COVID-19 maatregelen) bezoek & like onze Facebook-pagina.

Vorige Evenementen

Wester-Amstel opent deuren voor vleermuis

Datum: 20 April || Tijd: 11:15 uur || Locatie: Wester-Amstel

 

Op onze Plantenruilbeurs 2019 (zaterdag 20 april, 11.00-12.30) hebben we dit jaar tijdens de ‘Vleugel Tour’ speciale aandacht voor een aantal nieuwe nestkastjes. Deze zijn een bijzondere gift van vogelliefhebber en tuinder Peter Siebbeles, die door onze buitenplaats werd verwarmd tijdens een uitzending van BinnensteBuiten begin dit jaar. Naast drie kasten voor verschillende mezensoorten (waarvan er nu al één wordt bewoond!), heeft hij ook een spectaculair ‘vleermuizen-appartement’ gebouwd, dat nu boven onze voormalige bessentuin prijkt. Gaat dat zien.

 

De hierbij geplaatste geactualiseerde plattegrond kunt als ‘pdf’ downloaden, mocht u overwegen onze rondleiding (start 11.15) bij te wonen.

 

Onze vogel rondleiding gids kan hier gedownload worden: