Wester-Amstel

Categorieën
News

Wester-Amstel jazz concerten: terug- en vooruitblik onze concertagenda

Nieuw concert! 3 december met Dasha Beets

Op 3 december is ons volgende concert! Met Dasha Beets. Deze zangeres combineert Europese klassieke muziek met eeuwenoude poëzie en Amerikaanse jazz en blues.

 

Dasha groeide op in Oekraïne en studeerde in haar geboorteland klassiek piano. Ze completeerde een masters in Jazz zang in Den Haag.

 

Dasha Beets houdt van het werk van Johan Sebastiaan Bach. Met haar bijzondere achtergrond van klassiek en jazz vertolkt ze Bach op een nieuwe avontuurlijke manier. Haar prachtige programma heet niet voor niets ‘Bach Because …’

 

De tickets voor het concert van Dasha Beets zijn nu te koop via de ticketshop. Wees er snel bij, want ze zijn zo op.

Meer luisteren en lezen over Dasha Beets? Bezoek hier haar website. Bekijk hier een optreden van Dasha Beets met haar programma ‘Bach Because…’

Terugblik concert Estrella Acosta op 5 november

Wat hebben we genoten afgelopen zondag 5 november op Wester-Amstel met de heerlijke, zwoele latin-jazz van de Cubaanse zangeres Estrella Acosta en haar muzikale begeleiders Jesús Hernandez (gitaar) en Jan Luc van Eendenburg (percussie).

 

Het fijne, intieme huiskamerconcert was uitverkocht. We zagen ook veel vrienden van Wester-Amstel, dat doet ons goed! Wij organiseren deze mooie concerten voor u en uw vrienden.

 

De aanwezigen hebben zelfs nog heerlijk gedanst op de zwoele ritmen. Estrella zong ook exclusief een lied met Fleurine Verloop. Eveneens een bekend jazz zangeres, maar ook voorzitter van BIM, de beroepsorganistie voor improviserend musici, waarmee Wester-Amstel deze concertenreeks organiseert.

 

Komt u ook naar het concert van bijzondere zangeres Dasha Beets op 3 december aanstaande? Tickets zijn nu in de verkoop.

The Wester-Amstel JAZZ agenda 2024

De ticketverkoop voor het volgende concert start op de maandag na elk concert. Bestel uw kaarten via deze shoplink.

Door: De Buitenplaats Redactie