Wester-Amstel

Categorieën
Event

Romantische avondwandeling

Op zaterdag 25 september gonst Amstelveen een vol etmaal van natuur-, cultuur- en sport activiteiten. Met ‘Amstelveen in 24Hrs’ ontdekt u alle hoeken van de stad. Ook Wester-Amstel doet mee! Op deze dag krijgt een select gezelschap de kans om onze buitenplaats te ontdekken gedurende de schemeruren.


Om 19:00 zwiert de Rococo-poort van Wester-Amstel open voor liefhebbers van een romantische avondwandeling. Het park hult zich dan langzaam in de duisternis. Bij helder weer kunt u om 19:32 genieten van de majestueuze zonsondergang, over de weilanden heen  boven het ‘boerendorp Amstelveen’ in de verte. Er wordt een kampvuurtje gestookt waar u uw kleumende handen weer kan opwarmen. Hier wordt ook een kleine, warme traktatie geroosterd en geserveerd.

19:00 Romantische avondwandeling

Reserveer je plek

Er zijn maximaal 25 bezoekers welkom. Zij kunnen naar keuze een zelfstandige wandeling maken of zich aansluiten bij één van de aanwezige rondleiders. Die omlijsten het geheel met passende verhalen van vervlogen tijden. Uiterlijk 21:00 valt de poort weer in haar eeuwenoude slot.

LET OP!

  • Voor deelname is een (kosteloze) reservering verplicht. U boekt uw gratis ticket via deze link naar reserveringssite ‘Billetto’: hier  Desgewenst kunt u hier een donatie doen ter ondersteuning van onze activitteiten. U ontvangt een bevestiging via de mail. Neemt u deze bevestiging mee als toegangsbewijs.
  • Er is voldoende ruimte in het park om 1.5 meter afstand tussen personen te bewaren. 
  • Stevige schoenen voor de niet-verharde paden worden aanbevolen. 
  • Er zijn geen sanitaire voorzieningen beschikbaar. 
  • Bij regenachtig en/of stormachtig weer kunnen de activiteiten geen doorgang vinden. Deelnemers worden hierover via e-mail geïnformeerd.
  • Meer informatie over Amstelveen 24H vindt u hier: www.visitamstelveen.nl/24hrs 

Geef een reactie