Wester-Amstel

Categorieën
News

Heb jij groene vingers? Kom onze tuin- en parkvrijwilligers helpen op Wester-Amstel!

Het onderhoud van ons park, de historische boomgaard, de siertuin, kruidentuin, vlindertuin, moestuin en stinzentuin wordt gedaan door een hartelijk team vrijwilligers van de stichting ‘Vrienden van Wester-Amstel’. De Tuingroep ontfermt zich over de diverse tuinen, de Parkgroep onderhoudt het park en de boomgaard. Erg leuk! We zoeken versterking voor beide groepen.

Voor onze Tuingroep zoeken we een liefhebber met ruime kennis van planten en natuurlijk van tuinonderhoud. Je draait mee in een fijn team van vrouwen en enkele mannen. We doen het tuinonderhoud op dinsdag- en donderdagochtenden. Halverwege hebben we een gezellig koffiemoment. In de wintermaanden komen we één ochtend per week samen voor het onderhoud.

Voor onze Parkgroep zoeken we iemand die weet wat aanpakken is, en die niet terugdeinst voor ook wel wat zwaardere klussen. De Parkgroep werkt op zaterdag tussen 10:00 en 14:00 en bestaat uit overwegend mannen. Ook hier hebben we altijd halverwege een koffiemoment.

We bieden je een unieke kans om de mooie, historische tuinen, park en boomgaard aan de Amstel in topconditie te houden. Heb je zin om ons team te komen versterken op onze prachtige buitenplaats? Kun je aanpakken en heb je ook tijd (tenminste éénmaal per week) om dit te doen? Stuur een e-mail naar info@wester-amstel.nl!

Door: Clasien Slebos