Wester-Amstel

Jazz op Wester-Amstel: Estrella Acosta

Wester-Amstel Jazz on tour! Kaartverkoop gestart

Dit najaar is weer een prachtige reeks van intieme jazzconcertjes op Wester-Amstel gestart. Op 5 november aanstaande treedt de Latin jazz zangeres Estrella Acosta uit Cuba op. Komt u ook? De ticketverkoop is gestart.

Estrella en haar trio neemt je mee op reis naar Havana en Rio. Het wordt een swingend concert met son, bolero, trova en bossa in een intieme atmosfeer.

Ze zal onder meer songs van haar album ‘Noche Cubana’ vertolken en composities van het nieuwe album ‘Tierra’, waarvoor ze een Latin Grammy 2023 nominatie kreeg. Met haar ontspannen frasering en haar warme, aardse stem geeft zij de Latin-muziek een geheel eigen karakter.

Estrella speelde op veel internationale festivals, zoals North Sea Jazz, World Music Chicago, het Havana Jazz Plaza festival en Sunfest in Canada. In Nederland deed ze theatertours met ‘Mujeres de Luna’ en ‘Cuban Country Queens’. Twee programma’s met het accent op de muziek van vrouwelijke componisten uit Cuba.

Maak op zondag 5 november kennis met haar heerlijke sound. U bent vanaf 15 uur welkom op Wester-Amstel. 

En zoals u wellicht weet….een drankje hoort bij dit type intieme huiskamerconcerten die wij organiseren. Evenals een kennismaking met de artiest.

Meer luisteren en lezen over Estrella Acosta? Bezoek hier haar website. 

Bekijk hier een optreden van Estrella.v

Date

Nov 05 2023
Expired!

Time

3:00 pm

Location

Wester Amstel
Amsteldijk Noord 55 1183TE Amstelveen

Comments are closed.