Ieder jaar worden er tijdens de zomervakantie op de Buitenplaats Wester-Amstel schildermiddagen voor kinderen georganiseerd. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen er dan onder de vakkundige leiding van Marianne Wagemaker een middag schilderen in de tuinen van de Buitenplaats.

Kunstenares en docent kunsteducatie Marianne Wagemaker verzorgt al enige jaren zeer succesvol deze schildermiddagen. Met fantasierijke opdrachten en veel ruimte voor eigen originaliteit ontstaan onder Marianne’s begeleiding altijd weer verrassend mooie schilderwerken, die in een afsluitende groepsexpositie getoond worden aan (groot)ouders, familie en vrienden.

De cursusmiddagen zijn woensdag 22 augustus, zaterdag 25 augustus, woensdag 29 augustus en zaterdag 1 september, van 12 tot 16 uur, met op zondag 2 september (om 15 uur) de afsluitende tentoonstelling van de gemaakte werken.
Halverwege de middagen is er een pauze met iets te eten en te drinken.

De kosten zijn € 12,50 per middag per kind (tweede kind uit zelfde gezin € 10,00). Bij deelname aan alle vier middagen zijn de kosten € 40 per kind.

Informatie en opgeven bij de coördinator, Els van Aken,
bij voorkeur per e-mail: toekvanaken@hotmail.com of anders telefonisch:  020-6417215.